Usluge


Iz širokog dijapazona usluga koje smo Vam u stanju ponuditi izdvojili smo:

Digitalna štampa
Digitalna štampa predstavlja savremenu tehnologiju koja ima niz prednosti u odnosu na klasičnu (ofset) štampu. Glavna prednost se ogleda u brzoj i kvalitetnoj štampi za koju tiraž ne predstavlja prepreku. Dakle, namenjena je štampi malih i srednjih tiraža koji u ofsetu ne bi bili ekonosmki opravdani, a i sama realizacija bi trajala po nekoliko dana. Kvalitet otiska je daleko kvalitetniji jer je drugačiji i princip nanosenja boje.

Grafički dizajn
Naši grafički dizajneri svojom maštom i umijećem za oblikovanje, svakoj javnoj prezentaciji osiguravaju prepoznatljivost i novu dimenziju poslovne misije. Grafičko oblikovanje čini preduzeće, proizvode, usluge posebnim i jedinstvenim u odnosu na konkurenciju. Kreativni proces započinje od uopštenih informacija prema detaljima kojima se vrši oblikovanje kompozicija i image. Uobičajeno se kaže da stil stvara brand.

Grafička dorada
Grafička dorada je završna faza grafičke proizvodnje u kojoj svaki grafički proizvod dobija svoj konačni izgled i oblik prikladan za upotrebu.

Koričenje
Koristite naše usluge koričenja, da biste napravili katalog, diplomski, magistarki ili doktorski rad, cjenovnik ili poslovni portfolio.
Odlučite se za klasičnu, elegantnu formu ili kombinujte glatke, matirane ili reljefne folije neobičnih boja, sa srebrnom, zlatnom ili providnom spiralom i rezultat će biti iznenađujući.
Nudimo Vam više vrsta koričenja: plastičnom, žičanom ili klik spiralom, termokoričenje ili klasični tvrdi povez.
Veliki izbor boja spirala, kartona, folija za koričenje, omogućava da Vaša dokumenta dobiju jedan sasvim nov i originalan izgled.

Plastifikacija
Sunce, vlaga ili prosto zub vremena mogu dovesti do toga da dragoceni dokumenti ili retke stare fotografije budu zauvek uništeni.
Rešenje je plastifikacija od formata vizit karte do A3 formata Vam omogućava da zaštitite i ulepšate Vaše fotografije, prospekte, ID i vizit kartice.
Sjajna ili mat folija za plastifikaciju čak i svakodnevnim dokumentima daje blistav izgled.

Fotografisanje
U saradnji sa partnerom, u stanju smo ispratiti Vašu kompletnu marketinšku, medijsku, političku i svaku drugu kampanju. Vrhunska oprema i godine iskustva, jesu najbolja garancija da će vaši zapisi ostati zauvijek sačuvani i spremni za dalju upotrebu (štampa, web...).