O nama


Poštovani posjetioci, dobrodošli na našu web prezentaciju. U prilici smo Vam ponuditi širok dijapazon reklamnog materijala koji ćete, sigurni smo, efikasno iskoristiti za promociju vaših proizvoda odnosno usluga. Stojimo Vam na raspolaganju, te Vas pozivamo da slobodno pregledate našu web prezentaciju, kako bi se na što bolji način upoznali sa proizvodima i uslugama koje smo Vam u stanju ponuditi.

Sarađujući sa nama, zaobićete sve probleme vezane za izradu Vašeg reklamnog materijala, a naš tim dizajnera biće Vam na raspolaganju gotovo cijelo vrijeme. U stanju smo zatvoriti kompletan krug koji prate: grafički dizajn, prelom i priprema za štampu, štampa reklamnog i drugog materijala kao i dorada istog.

U proizvode koje gotovo svakodnevno proizvodimo spadaju:


Kako bismo bili u mogućnosti ponuditi sastavljanje kompletnog vizuelnog identiteta Vaše firme, uslugama koje nudimo dodali smo i izradu web prezentacija. U saradnji sa partnerom, u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletna web rješenja koja prate web standarde te garantuju bolju pristupačnost i lakši plasman vaših roba i usluga na tržište.

Kao dodatak svemu navedenom, u mogućnosti smo Vam ponuditi i izradu multimedijalnih CD/DVD prezentacija, štampu na navedene medije, kao i njihovo umnožavanje.

U nama imate sigurnog partnera.
Vaš "MARKO'S"